Tastura model french

Dacă l-ați instalat și folosit
Irinel

Tastura model french

Mesaj de Irinel »

Sunt si eu interesat de o tastatura model frantuzesc (AZERTY - ca si amplasament al tastelor) NOUA si am tot cauta si nimic. Are cineva idee unde as putea gasi asa ceva?

Multumesc!
Sorin Paliga
membru
membru
Mesaje: 17
Membru din: 15 Octombrie 2003 19:31
Localitate: București
Contact:

Roumain azerty

Mesaj de Sorin Paliga »

Un soi de Roumain azerty programmeurs am făcut eu pt MAC OS X, dacă Cristi are timp poate face și așa ceva. De fapt, o tastatură care să acopere și uzul francez și româna nu poate fi decît „programmers”, deoarece locația caracterelor ro și fr este, mai în toate cazurile, aceeași, ca atare româna trebuie urcată un ivel mai sus, la nivelul Alt/Option (mac).
Am făcut și ceva Rumänisch QWERTZ, în acest caz ar merge și ceva românizat și ceva gen „Programmisten”.
Avatar de utilizator
secarica
admin secarica.ro
admin secarica.ro
Mesaje: 256
Membru din: 06 Mai 2003 03:00
Localitate: București, Pământ
Contact:

Mesaj de secarica »

Eu înțeleg că omul căuta o tastatură fizică (altfel mai greu să fie „nouă”). Cât despre un driver AZERTY, eu nu intenționez să-mi bat capul. Există Microsoft Keyboard Layout Crator cu care utilizatorii cu cerințe mai bizare pot să-și creeze propriile aranjamente de caractere plecând de la zero sau de la ceva deja existent în sistem (cum ar fi aranjamentul franțuzesc original).

PS – Regret prostiile de pe mesageria privată de adineauri, trebuie să-mi fac timp să adaug câteva linii de filtrare suplimentară la pagina de înregistrare a forumului.

Cristi
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
Scrie un răspuns