Cerere traducere pentru Media Player Classic - Home Cinema

Pentru unii o tâmpenie, pentru alții un lucru firesc
Remus
membru
membru
Mesaje: 6
Membru din: 29 August 2010 08:22

Cerere traducere pentru Media Player Classic - Home Cinema

Mesaj de Remus »

Media Player Classic - Home Cinema este din punctul meu de vedere cel mai bun player și este printre primele și puținele care au suport pentru accelerarea GPU. În prezent este tradus în numai puțin de 21 de limbi din care evident lipsește limba română. Oricine a auzit de Media Player Classic - Home Cinema, iar el este și inclus în binecunoscutul pachet de codecuri K-Lite Codec Pack. pagina de la care eu îl actualizez mereu este: http://www.xvidvideo.ru/media-player-cl ... a-x86-x64/ și acolo găsește aproape în fiecare zi câte o nouă versiune poate și chiar două sau trei. Se lucrează la el destul de intens și se fac îmbunătățiri aproape zilnic, se poate observa în "Changes log". Media Player Classic - Home Cinema este cel mai recomandat player de pe internet pentru aceia care folosesc decodarea hardware prin care formatele HD h264 720p și 1080p sunt procesate de către placa video și nu de procesorul calculatorului, astfel că în cazul meu care am un calculator vechi fabticat în 2005 pot vizualiza fluent 1080p-uri cu procesorul încărcat la numai 25% pentru că i-am pus o placă video AH3450. Asta îl face practic indispensabil, mai ales că are și toate setările de care aș putea avea nevoie, multe setări foarte utile care nu se găsesc în alte playere, nu mai intru în amănunte. Cred că Media Player Classic - Home Cinema ar trebui tradus și în românește de cineva care se pricepe la asta și care e pasionat de așa ceva și acesta e și motivul pentru care am scris aici pe forum.
Avatar de utilizator
secarica
admin secarica.ro
admin secarica.ro
Mesaje: 256
Membru din: 06 Mai 2003 03:00
Localitate: București, Pământ
Contact:

Mesaj de secarica »

Știu și eu ? O să arunc un ochi să văd despre ce este vorba.

Ideea este că cele câteva traduceri de care mă ocup (în prezent Opera, GIMP, Inkscape, Dia, Sylpheed și într-o măsură mai mică VLC (din păcate măsură mai mică, sper să depășesc situația în curând)) aparțin unor aplicații pe care le folosesc mai mult sau mai puțin frecvent. Media Player Classic - Home Cinema nu folosesc deloc.

Dar am reținut, o să aloc puțin timp măcar să văd despre ce este vorba.

Mersi de sugestie,
Cristi
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
Remus
membru
membru
Mesaje: 6
Membru din: 29 August 2010 08:22

Mesaj de Remus »

Singurul lucru care îl are în plus VLC este Live TV și YouTube streaming, dar în rest este inferior ca funcționalitate și setări lui Media Player Classic - Home Cinema. VLC are și el suport pentru accelerare hardware dar numai pentru cei cu plăci de la nvidia.
Scrie un răspuns